.

 

Zelená káva - co to vlastně je a jaký je její vliv na hubnutí

22.09.2015 19:19 | 6996 zobrazení

Zelená káva - co to vlastně je a jaký je její vliv na hubnutí

Každý člověk, který se rozhodl zhubnout, hledá k tomu co nejrychlejší cestu. Jenže snížení nadváhy nemusí být úplně jednoduché. Proto se vedle pravidelného cvičení a úpravy jídelníčku vyplatí užívání různých podpůrných prostředků. Ty by měly být založeny na přírodní bázi a neměly by škodit lidskému tělu. Jedním z nejvíce úspěšných je v tomto směru zelená káva.

Co je to zelená káva

Za zelenou kávou nehledejte nic tajemného. Jedná se o klasická kávová zrna, které ovšem neprocházejí pražením. Proto jim zůstává typická zelená barva, podle které je tento přírodní produkt na hubnutí známý. Také se můžete setkat s anglickým pojmenováním Green Coffee.

Jaké má zelená káva účinky na hubnutí

Urychluje metabolismus a podporuje spalování tuků

Zejména mnoho chronických dietářů, ale i dalších lidí (obvykle ve věku nad 40 let), trpí sníženou funkcí metabolismu. To se projevuje komplikacemi při hubnutí a snadným ukládáním tuků v těle. Zelená káva má na tyto procesy pozitivní vliv.

Snižuje chuť k jídlu a omezuje potřebu sladkého

Při snižování nadváhy je potřeba změnit jídelníček. Zájemce o hubnutí musí omezit nezdravé a vysoce kalorické potraviny. Mezi ty patří např. různé sladkosti, smažená jídla, tučná jídla a mnoho dalších. Také je potřeba snížit denní příjem kalorií. I zde najde Green Coffee uplatnění, jelikož při její konzumaci netrápí tolik člověka „vlčí hlad“ a touha po sladkém.

Pročišťuje organismus

Před i během hubnutí je vhodná detoxikace těla. Pročištění organismu díky zelené kávě umožňuje znovu „nakopnout“ přirozené a zdravé fungování všech tělesných funkcí. Ty potom, mimo jiné, umožní snížit nadváhu.

Další zdravotní účinky zelené kávy

Významným vlivem zelené kávy pro zdraví člověka je i snižování cholesterolu a hladiny tuků. Tím Green Coffee preventivně pomáhá proti kardiovaskulárním chorobám. Také má blahodárný vliv na imunitní systém, jenž se dokáže lépe bránit proti zdravotním problémům.


TOPlist