.

 

Výživové poradenství zdarma

23.11.2014 22:58 | 4843 zobrazení

Výživové poradenství zdarma

 

Také patříte mezi osoby bojující s nadváhou či obezitou? Řešením jak začít nový život bez nadbytečných kil je objednat si výživové poradenství zdarma . Pod vedením zkušených dietologů se naučíte pravidelně 5-6 x denně jíst. Pomocí speciálního přístroje diagnostikujeme váš aktuální stav a díky tomu vám pomůžeme nastavit pro vás nejvhodnější  jídelníček. Naučíme vás jíst tak, aby jste se vyhnuli JOJO efektu. Nebudeme vám nabízet žádné zázračné pilulky na hubnutí ani drastické diety celebrit. Zdravá strava se má skládat ze 50% sacharidů, 30% tuků a 20% bílkovin.

Chcete začít hubnout a nevíte jak?

Naši odborníci staví jídelníčky na míru pro vás podle zásad omezení počtu přijímaných kalorií či naopak vám naordinují zvýšený pohyb. Důležitým prvkem našeho poradenství je dodržování pitného režimu a navržení pestrého jídelníčku, který můžete dle potřeby obměňovat. Je nutné denně vypít 2-3 litry vody. Naprosto nevhodné je pít alkohol či nadměrné množství kofeinu.

Poradkyně, jež vám nabízejí výživové poradenství zdarma jsou řádně proškoleny a jejich úkolem je pomoci vám změnit vaše stravovací návyky.

Výživový poradce vám pomůže vytvořit vzorový jídelníček, diagnostiku provede pomocí lékařsky certifikovaného přístroje, bude vás motivovat ke snížení váhy.

Stačí se objednat, absolvovat první schůzku s poradkyní a získáte tak poradenství a jídelníček na míru pro vás zdarma.

 

Zkušenosti s NATURHOUSE 

 

Klára Sokolová, Opava

 

Za 12 měsíců jsem zhubla 32 kg. Přibrala jsem po 2 dětech více než 30 kg. Neměla jsem téměř žádný pohyb a dojídání po dětech i nepravidelný jídelníček udělaly s mým tělem své.

Po nástupu do zaměstnání jsem se rozhodla něco se svou váhou udělat. Rozhodla jsem se pro metodu Naturhouse. I přes náročnou práci jsem začala pravidelně cvičit, postupně jsem změnila svůj jídelníček. Nyní se cítím opravdu skvěle a sebevědomě.

 

Jana Lišková, Praha

 

Kamarádka začala hubnout a mě se líbilo jak jí to hezky jde. Přivedla mě do Naturhouse. Výživová poradkyně mi ukázala jak na to. Za 15 měsíců jsem zhubla téměř 40 kg. Dnes pravidelně chodím cvičit a udržuji si svou váhu.

 

Mirek Opatovský, Kladno

 

Zhubl jsem za rok a půl 38 kg. S manželkou jsme se rozhodli začít zdravě jíst a hubnout. Zaujala mne nabídka Naturhouse. Spolu s jídelníčkem na míru jsem si odnášel i bylinky na čištění organismu a několik užitečných rad. Jsem velmi spokojen s novým tělem.

 

Dana Konigová, Frýdlant

 

S váhou bojuji už od dětství. Po několika marných pokusech zhubnout mi sestra domluvila schůzku v centru Naturhouse. Měla jsem zpočátku obavy, ale výživová poradkyně mi je pomohla po pár minutách ze mne shodit. Za deset měsíců mám dole 27,5 kg a hubnu dál.


TOPlist